Integritetspolicy för Armbågsskydd.se

Välkommen till Armbågsskydd.se. Att skydda dina personuppgifter är av yttersta vikt för oss. Denna integritetspolicy förklarar hur vi samlar in, använder och skyddar information om våra besökare och kunder. Genom att använda vår webbplats godkänner du insamling och användning av information i enlighet med denna policy.

Vi samlar in information för att erbjuda och förbättra vår service. Typer av information som samlas in inkluderar:

  1. Personuppgifter: När du besöker Armbågsskydd.se kan vi be dig att tillhandahålla personuppgifter som kan användas för att kontakta eller identifiera dig. Personuppgifterna inkluderar, men är inte begränsade till, ditt namn, telefonnummer och e-postadress.
  2. Användningsdata: Vi kan också samla in information om hur tjänsten tillhandahålls och används (”Användningsdata”). Denna Användningsdata kan inkludera information såsom din dators internetprotokolladress (t.ex. IP-adress), webbläsartyp, webbläsarversion, de sidor på vår tjänst som du besöker, tid och datum för ditt besök, den tid du spenderar på dessa sidor och andra diagnostiska data.

Hur vi använder din information

Den information vi samlar in använder vi för olika syften:

  • För att tillhandahålla och underhålla vår tjänst
  • För att meddela dig om ändringar i vår tjänst
  • För att tillåta dig att delta i interaktiva funktioner på vår webbplats när du väljer att göra det
  • För att tillhandahålla kundsupport
  • För att samla in analyser eller värdefull information så att vi kan förbättra vår tjänst
  • För att övervaka användningen av vår tjänst
  • För att upptäcka, förebygga och adressera tekniska problem
  • För att tillhandahålla nyheter, specialerbjudanden och allmän information om andra varor, tjänster och evenemang som vi erbjuder

Informationssäkerhet

Säkerheten för din data är viktig för oss, men kom ihåg att ingen överföringsmetod över Internet eller elektronisk lagringsmetod är 100% säker. Medan vi strävar efter att använda kommersiellt acceptabla medel för att skydda din personliga information, kan vi inte garantera dess absoluta säkerhet.

Överföring av data

Din information, inklusive personuppgifter, kan överföras till — och underhållas på — datorer som ligger utanför din stat, provins, land eller annan statlig jurisdiktion där dataskyddslagarna kan skilja sig från dem från din jurisdiktion. Om du befinner dig utanför Sverige och väljer att tillhandahålla information till oss, observera att vi överför datan, inklusive personuppgifter, till Sverige och behandlar den där. Ditt samtycke till denna integritetspolicy följt av din inskickning av sådan information representerar ditt avtal till överföringen.

Uppgifter om tredje part

Vi kan anlita tredje parts företag och individer för att underlätta vår tjänst (”Tjänsteleverantörer”), för att tillhandahålla tjänsten på våra vägnar, för att utföra tjänsterelaterade tjänster eller för att hjälpa oss i analysen av hur vår tjänst används.

Dessa tredje parter har tillgång till din personliga information endast för att utföra dessa uppgifter på vårt uppdrag och är skyldiga att inte avslöja eller använda den för något annat ändamål.

Länkar till andra webbplatser

Vår tjänst kan innehålla länkar till andra webbplatser som inte drivs av oss. Om du klickar på en tredje parts länk kommer du att dirigeras till den tredje parts webbplatsen. Vi starkt råder dig att granska integritetspolicyn för varje webbplats du besöker. Vi har ingen kontroll över och tar inget ansvar för innehållet, integritetspolicies eller praxis av några tredje parts webbplatser eller tjänster.

Ändringar i denna integritetspolicy

Vi kan uppdatera vår integritetspolicy från tid till annan. Vi kommer att meddela dig om eventuella ändringar genom att publicera den nya integritetspolicyn på denna sida. Vi kommer att låta dig veta via e-post och/eller en framträdande notis på vår tjänst, innan ändringen träder i kraft och uppdatera ”senast uppdaterad”-datumet högst upp i denna integritetspolicy.

Kontakta oss

Om du har några frågor om denna integritetspolicy, vänligen kontakta oss via vår kontaktsida.